Пенсіонерка Марія Наумець, жителька селища Біловіж на Рокитнівщині, стала 248-ю мільйонеркою державної лотереї. Коли жінка прибула до Києва забрати приз, їй одразу була подарована ВІП-програма «Два дні з життя мільйонера». Повідомляє сайт ((http://msl.ua/uk/default/article/id/17719)( М.С.Л.)).

І з цього моменту мешканка невеличкого селища Білові́ж Рівне нської області потрапила до незабутньої атмосфери столиці України. Протягом усього уїк-енду Марія Василівна пересувалась вулицями міста виключно на лімузині Chrysler 300C Exclusive.

Гостя оселилась у престижному готелі, з вікон якого змогла насолодитись неповторною панорамою міста. Вона відвідала історичні та культурні пам’ятки у рамках індивідуальної екскурсії, прийняла участь у професійній фотосесії, отримала незабутні враження в ексклюзивному SPA-салоні, спробувала вишукані страви у відомих статусних ресторанах. Крім того, на прохання Марії Василівни, організатори влаштували для неї невеличку прогулянку київським зоопарком, де жінка вже давно мріяла побувати.

Слід зазначити, що поява Марії Василівни на усіх вищезгаданих локаціях завжди викликала підвищений інтерес оточуючих. Деякі, дізнавшись про те, що вона виграла 1 мільйон гривень, не вірили, підходили та особисто розпитували переможницю про її приз.

На брифінгу для журналістів Марія Василівна зізналась, що вже знає, куди витратить виграні гроші: цей приз стане у нагоді її чотирьом донькам та тринадцяти онукам. Також вона розповіла про те, що щасливий виграшний білет був другим, який вона придбала за все життя. І задля цього їй доводилось їздити до районного центру, долаючи 25-30 кілометрів.