В якій взяли участь близько двох десятків фотографів-аматорів. Саме серед них глядачі виставки обрали трьох переможців. А на зібрані організаторами у благодійній акції кошти придбали подарунки для дітей із дитячого будинку.

Вісімнадцять авторів представили вісім десятків робіт. Організатори шукали фотохудожників-аматорів у соціальних мережах та завдяки особистим контактам. Єдина вимога - на знімку має бути зображена дитина. Більшість юних фотомоделей - родичі авторів або діти їхніх друзів. Найбажаніші гості закриття фотовиставки - вихованці дитячого будинку. Для них - і розваги, і фрукти з солодощами. Придбали їх за кошти, які вдалося зібрати за час проведення виставки - а тривала вона два місяці.

Переможцям виставки - не лише квіти і сувеніри. Вони отримали ще й стимул продовжувати навчатись фотомистецтва. Адже кожен із них матиме змогу відкрити власну персональну виставку в галереї "Щілина". Та головне, що подарувала своїм учасникам фотовиставка "Дитячі радощі", - це відчуття причетності до доброї справи.