Проїхати на велосипеді 9 кілометрів, проплисти двісті метрів, а тоді ще й пробігти 4 кілометри – думаєте, це – нереально?

Учасники аматорського тріатлону “Серце сталевої волі” в Тернополі довели, що немає нічого неможливого. Спортивне свято відбулося в неділю, 4 вересня, на берегах Тернопільського ставу.

Як повідомляє РАДИВИЛІВ.info, учасниками стали 33 людей, серед них навіть дві дівчини. У нас є учасники різного віку, від 18 і старші, – каже співорганізатор дійства Роман Задорожний. – Окрім тернополян, участь беруть львів’яни та гості з Рівне нщини. Ми не ставили собі за мету побити якийсь рекорд на час, головне – просто добігти до кінця. Таке спортивне свято покликане поширити серед молоді здоровий спосіб життя. Адже найчастіше масові заходи зводяться до їжі та випивки, в нас же – біг, плавання та їзда на велосипеді.

Учасник цього тріатлону Ігор Левчук з Радивилова написав на своїй сторінці у Фейсбуку: «Уперше спробував свої сили у тріатлоні (плавання – вело – біг). Перший аматорський тріатлон у файному місті Тернополь… Подаю руку кожному, хто виходив, вийшов або має на меті вийти на старт подібного заходу…

Зазначимо, що Ігор Левчук як бігун-марафонець уже показував хороші результати на марафонських забігах у Кишиневі, Києві та Варшаві, а також на напівмарафоні (21 км) у Чернівцях. Живе з сім’єю в селі Крупець неподалік від Радивилова.