Рівнянин Володимир Латті у соцмережі Фейсбук виклав фото чоловіка, який лежав посеред вулиці. Він звернувся до "копів", щоб ті допомогли його підняти. Але реакції поліції чоловік не побачив. Працівники ГУ НП у Рівненській області дали журналістам rivne1.tv коментар щодо інцеденту.

"Наша поліція нас береже, наша поліція про нас дбає, охороняє і т.д. Сьогодні 5.09.2016 о 20-15 картіна маслом. Біля входу Рівне нського відділу поліції! Підійшли до чергового і повідомили його, той сказав шо його тількі що вивели звідти!! Нуль реакції. Через 5хв зайшов знову і вже на підвищених тонах пояснив всім іншим присутнім поліціантам шо це тєло треба забрати. Реакції НУЛЬ! Підійшов коп новий, подивився і пішов.Через це тіло перешагнуло мінімум 20 дітей які як раз повертались з тренування ( поруч спортзал "Дінамо". Поясніть мені ,це тепер норма така бухіх викідать під міськвідділ? Це в поліції зараз всіх туда звозять і викідають на вулицю???" - написав Володимир Латті у пості під фото.

Ми запитали у представників поліції про інцедент. За інформацією прес-офіцера ГУ НП у Рівне нській області Ольги Олійник, чоловік, який зображений на фото, зловживав алкогольними напоями. У приступі епілепсії його доставили до приймального відділення міської лікарні лікарні. Там він влаштував дебош, у нападі агресії розбив вікно, термометр та почав неадекватно себе поводити. Дебошира доставили до відділку поліції, щоб розібратись у скоєному. У відділку чоловік теж почав агресивно себе поводити та у приступі впав на підлогу. Працівники поліції винесли чоловіка на вулицю та викликали швидку допомогу. Медики доставили громадянина у психлікарню на вулиці Дубенській.