Вадиму Тарасюку із багатодітної сім'ї потрібна операція на серці

Вадиму Тарасюку із багатодітної сім'ї потрібна операція на серці.

12-річний Вадим Тарасюк з п'ятидітної сім'ї має вроджену ваду серця - відкриту артеріальну протоку. Йому необхідно ендоваскулярне закриття дефекту комплектом Nit-Occlud PDA, вартість якого 60 562 грн. Вадим слухняний і добрий хлопчик, він дуже любить коней і допомагати мамі по господарству.

Він разом з мамою, трьома братиками і сестричкою проживають в селі Дюксин, Костопельского району, Рівне нської області в невеликому дерев'яному будинку. Мама працює молодшою медичною сестрою в Рівне нській обласній дитячій лікарні на мінімальну заробітну плату. Батько пішов з сім'ї п'ять років тому, і вся турбота про дітей лягла на плечі мами - Руслани Анатоліївни.

Фінансові можливості сім'ї дуже обмежені і придбати самостійно дорогий видатковий матеріал, щоб врятувати сердечко Вадима у них немає можливості, грошей не вистачає на найнеобхідніше.

2 роки тому у Вадима діагностували цю ваду, але зараз вже немає як чекати і потрібна термінова операція.

Контактний телефон мами: 096-698-92-68 Реквізити для допомоги: Благодійний фонд "Серце на долоні" Юридична адреса: 02140, г. Киев, ул. Мишуги, 8/48 ЄДРПОУ 37432793, МФО банку: 320649 р / р 26001060714855 в ВАТ КБ "ПРИВАТБАНК" м Київ

Призначення платежу: благодійна пожертва на лікування Тарасюка Вадима.