Щодня молоді хлопці та чоловіки ризикують власними життями, аби захистити Україну. Та, на жаль, не всі повертаються живими. Рівненщина втратила ще одного бійця - Олександра Васюка. 50-річний чоловік помер у госпіталі від опіків тіла 29 серпня. А вже сьогодні у Міському будинку культури відбулася церемонія прощання з героєм. Більше - далі у сюжеті.

Війна забирає найкращих. Рівнянин Олександр Васюк добровольцем пішов на Схід захищати країну. Там служив більше року в 54-й окремій механізованій бригаді Збройних Сил України. Та навіть отримав військове звання старшого солдата. Та от тільки повернутися додому йому не судилося. 19 серпня в зоні АТО біля міста Бахмут Донецької області будучи в танку потрапив під обстріл. В результаті - 60% опіків тіла. Попри намагання медиків - бійця не врятували. Помер в шпиталі 29 серпня. Наступного дня йому мало б виповнитися 51 рік.

На церемонію прощання з бійцем прийшли більше сотні рівнян. Тут і рідні, друзі та побратими. З болем у серці Роман Онищук пригадує свого товариша та їх перший день знайомства.

Про героїзм та мужність рівнянина, якого товариші називали дядя Саша, без зупину розповідає його перший командир.

Тож, сьогодні Рівне попрощалася ще з одним героєм, який віддав своє життя за цілісність та сувернітет нашої країни.