11 найбільших міст Рівненщини за минулі півроку об'їхала команда телеканалу "Рівне 1". Жителі міста та району мали можливість у прямому ефірі поставити запитання місцевим очільникам, озвучити свої проблеми та почути думки експертів. Заключний прямий ефір проекту відбудеться у середу, 31 серпня, у Рівному на майдані Незалежності. Звітувати про свою роботу будуть очільники міста, району та області. Початок прямого ефіру о 19.45. А про те яким був ефір з Радивилова та що турбує мешканців цього міста та району - далі у сюжеті.

Децентралізація зробила Радивилів першопроходцем. Про це говорили експерти у студії Першого місцевого під час прямого ефіру телемосту "Телемайдан. Запит на зміни".

Доки експерти обговорювали досвід Радивилова у питанні децентралізації, знімальна група "Рівне 1" запрошувала місцевих жителів до діалогу з представниками влади. Втім, скаржитись на життя у місті та районі люди не поспішали. Ба більше - кажуть, усе влаштовує.

Як не дивно, та озвучити проблеми міста зміг саме очільник обєднаної територіальної громади. Микола Карапетян каже, після процесу децентралізації труднощів не поменшало. Втім, шукає можливості їх вирішення.

Окрім питань децентралізації, у Радивилівському районі, як і повсюди на Рівне нщині , думають про збільшення робочих місць.

Не лише про дорослих, а й про дітей. Радивилівчанин Олександр - батько трьох дітей. Нині не знає, чи зможе наймолодша донька піти до дитячого садочка.

У рамках проекту "Телемайдан. Запит на зміни" жителі Радивилова змогли вийти на відкритий діалог з представниками влади, почути думку та поради експертів. Перевірити відвертість представників влади зможуть у рівняни у середу, 31 серпня.