Артисти подарували публіці дві години насолоди вокальною та інструментальною класикою і творами сучасних композиторів. А вдячні слухачі не шкодували оплесків і квітів. Тетяна Коваль ще й поцікавилась у музикантів планами на літо.

"Дивертисментом" Фролова розпочалася святкова програма завершального у 69 сезоні концерту. Попереду ще 15 номерів: класика, естрадні твори, музика сучасних композиторів, навіть, авторський твір. Зал переповнений. Прийшли не тільки поціновувачі музики але й шанувальники самих артистів. Самі ж артисти у відпустки не поспішають. Навпаки - складають робочі плани на літо й осінь. Михайло Іванів у жовтні планує концертом потішити своїх шанувальників.

Святковий концерт на честь закриття сезону не останній цього літа. У філармонії планують ще не раз виступити і в Україні і за її кордонами.

Передювілейний сезон вдався - впевнений Микола Орешко. Адже саме цього року один із найстаріших в Україні рівненський камерний оркестр став академічним. А ще у колективі побільшало заслужених артистів України. То ж протягом літа колектив філармонії працюватиме над відкриттям нового 70-го ювілейного сезону. Музиканти обіцяють: він буде ще кращим.