Славнозвісне вітання усіх рокерів „коза” придумав і запустив у рок-н-рольний народ Ронні Джеймс Діо. Його справжнє ім’я - Рональд Джеймс Падавона, він народився 10 липня 1942 року.

Американський рок-музикант, співак і автор пісень, один із «хрещених батьків» хеві-металу. Ронни Джеймс Діо брав участь у таких групах як Elf, Rainbow, Black Sabbath, а також у своєму сольному проекті „Dio”.

До самої смерті (а пішов він від нас зовсім недавно) американець Падавона був учасником супер групи Heaven and Hell, яка об’єднала учасників членів Black Sabbath. З дитинства ДІО займався музикою, грав на трубі і навіть записав декілька синглів для груп, котрі грали у стилі рокабіллі.

Коли він перейшов у старші класи, то приєднався до групи, яка називалась The Vegas Kings, у якій виступав вже в якості бас-гітариста. Згодом, через декілька тижнів Dio почав виконувати вокальні партії.

Псевдонім «Діо» Рональд узяв на початку 60-х, по імені одного з членів мафіозного угрупування в Америці, котрого звали Johnny Dio. Слово «Dio» у перекладі з італійської означає «Бог». Тоді ж Діо зосередився виключно на вокалі, ставши лідером групи The Prophets.

Група розпалась в 1967 році, але частина її музикантів і Ронні також згуртували нову рок-групу Elf, яка виступала на розігріві Deep Purple. Музиканти близько потоваришували з колегами, і коли Річі Блекмор пішов з Deep Purple, він об’єднався з учасниками Elf під новою назвою Rainbow.