Негода надворі обертається справжнім стихійним лихом для мешканців Вербової, 87 у Рівному. Щоразу після дощів - а їх останніми днями не бракує, людям доводиться боротися із повінню у своїх квартирах. Тим часом від комунальників допомоги небагато.

Не грому а дощу, бояться в негоду мешканці будинку на вулиці Вербовій,87. Розповідають за п'ятнадцять хвилин дощова вода разом усіма стічними водами стоїть у їхніх кімнатах.

Щоразу людям доводиться вибирати воду з помешкань. У квартирі Наталії Пікули натиску води і ремонт не витримав. Нові меблі зігнили, шпалери доїдає цвіль. Вода у дощ майже до пояса. А сморід вивітрюють тижнями.

Цей будинок на Вербовій аварійний і знести його мали ще 18 років тому. Але на нове житло від держави люди не сподіваються. Лише просять комунальників захистити їх від систематичних підтоплень.

Та цьогоріч лише піднімуть бордюр біля будинку, - пообіцяв начальник житлово-комунального господарства Рівного Іван Гема. Якщо це не допоможе перенаправити воду, вже тоді зводитимуть стіну. Але тільки наступного року.