Під час святкувань на Майдані, Перший місцевий не забув і про тих, хто боронить нашу державу на Сході - наших військовослужбовців. До них з Рівного поїде прапор України із побажаннями, дитячими малюнками та щирими словами подяки. Рівняни охоче долучалися до розпису, почасти не стримуючи емоцій та сліз. Що написали та побажали на жовто-блакитному полотні нашим захисникам - роповість Олена Демчук.

Від самого ранку на Майдані у Рівному творча група Першого місцевого організовує розпис прапора. Відразу до нас підходить маленька Анна, і у свої п'ять вона вже розуміє-що війна це погано, старанно малює квітку й сердечко, і з впевненістю знає, які саме слова хоче передати нашим захисникам.

Рівняни охоче підходять, цікавляться та пишуть побажання на прапорі. Всіх єднає головна думка - подяка, побажання здоров"я та повернення з перемогою.

Долучилася й команда Першого місцевого, котра працювала на Майдані. Чоловіки на камеру не говорять, проте на прапорі пишуть усі найсокровенніші слова. І вже наступного дня передаємо стяг військовим, вони вдячні та завжди раді таким душевним подарункам.

Жовто-блакитне полотно вже невдовзі поїде до наших захисників на Схід, і на ньому майорітимуть, серед інших, головні дитячі слова - нехай буде мир!