От ми вже і відсвяткували своє 25-річчя. Уже чверть століття минуло з того дня, коли збулася споконвічна мрія всіх українців - наша країна нарешті скинула кайдани імперського минулого і здобула право господарювати на своїй Богом даній землі.

Багато років наш народ прагнув жити вільно, не знаючи ані горя, ані бід. Проте історично так склалося, що наша благодатна земля завжди була ласим шматком для сусідніх країн. Та попри все наш нескорений народ самовіддано боровся за свою свободу.

Ці роки незалежності стали для нас "фінальним іспитом" перед гідним життям, випробуванням на міцність, силу волі, терпіння та толерантність. Тому, безумовно, наш мужній, працьовитий народ зможе вибудувати Україну, про яку так мріяли сотні поколінь: сильну, вільну, квітучу. Цей день обов'язково настане, інакше  і бути не може, адже за цю мрію пролито стільки крові і віддано стільки життів. Сьогодні кожен з нас має працювати на благо України, сприяти її розвитку та піднесенню.

Найперше ми повинні навести лад у своєму місті, селі, на своїй вулиці, у своєму домі, врешті-решт у своїй голові. Ми маємо нарешті зрозуміти, що Українська держава - це ми самі - громадяни, повинні активно включатися у державотворчий процес і працювати задля утвердження державності, духовності та національної самоповаги на своїй землі. Ми обов'язково зможемо! Все буде добре!

Слава Україні!

✍✍✍
Стаття учасниці проекту "Здобувай досвід разом із "Рівне 1" Вікторії Фетцової.

Надсилай свої статті на електронну адресу office@rivne1.tv й очікуй повідомлення від модератора з посиланням на її публікацію на сайті rivne1.tv.

Автор статті, яка набере найбільшу кількість переглядів, матиме можливість навчатися у ПРАКТИЧНІЙ ШКОЛІ ЖУРНАЛІСТИКИ ТА ОПЕРАТОРСЬКОЇ МАЙСТЕРНОСТІ.

Не втрать свій шанс!

Деталі проекту