Близько 11-ї ранку патр, 20 серпня, ульні помітили, що на вулиці Басівкутській пасажир мотоцикліста рухається без шолома. Коли патрульні складали адмінматеріали на 31-річного водія за порушення правил перевезення пасажирів, то з'ясувалось, що у водія нема реєстраційних документів на мотоцикл та немає посвідчення водія відповідної категорії.

До того ж, пізніше виявилось, що номерні знаки даного транспортного засобу зняті з обліку 24 травня 2011 року, реєстраційний номер шасі, який зареєстрований за номерним знаком, не відповідав дійсності. На місце патрульні викликали слідчо-оперативну групу та супроводили транспортний засіб на арештмайданчик. Водій отримав постанови за ч.2. ст. 126 (водій не мав права керувати таким транспортним засобом) та ч.5 ст.121 (порушення правил користування мотошоломи) КУпАП.

А близько 5-ї вечора на вулиці Романа Шухевича патрульні зупинили водія мотоцикла без шолому, який теж не мав при собі посвідчення водія. Транспортний засіб у законному порядку незареєстрований.

На водія склали постанови за ч.6. ст 121 (керування транспортним засобом не зареєстрованим у встановленому законом порядку), ч.1 ст.126 (не мав при собі полісу обов'язкового страхування), ч.2 ст.126 (водій не мав права керувати таким транспортним засобом)КУпАП.

В подальшому водій буде спілкуватись зі слідчими.Про це повідомляє патрульна поліція Рівного.