На людей нападають собаки. Цього разу просто на території обласної лікарні розлючені пси кинулися на маму та її дворічного сина. На щастя, все обійшлося. Щоправда, у жінки на нозі залишилися сліди від укусів. Нагадаємо, кілька днів тому у селі Верхів Острозького району ледь не загинула шестирічна дівчинка. Також від зубів собаки.

Наталія Федюшко розповідає, поверталася з дворічним сином з лікарні, як на них напали собаки. Каже, добре, що встигла дитину схопити на руки. Втім, відбитися від чотирилапих нападників не змогла. Каже, і сьогодні знову поблизу медзакладу, на власні очі бачила, як собаки накинулися на перехожого.

Жінка розповідає, працівники лікарні самі підгодовують безпритульних собак. Навіть після нападу, люди в білих халатах за імена покликали псів, згадує постраждала. Натомість, керівництво медзакладу запевняє, чи не щомісяця за допомогою комунальників знищує собак. І з цими "найкращими друзями людей" обіцяє також покінчити.

Тим часом чим загрожує напад собак для молодої жінки достеменно не відомо. Лікарі поради їй самостійно впродовж двох тижнів спостерігати за псом, аби дізнатися чи не хвора тварина на сказ.