У матчі проти краматорського «Авангарду» команда Народного Клубу «Верес» здобула четверту перемогу у чемпіонаті і повернула собі другу позицію у турнірній таблиці Першої ліги.

Господарі розпочали матч у практично звичному складі. За вийнятком однієї зміни. Сергія Герасимця, який у день матчу відсвяткував своє двадцятивосьмиріччя, у старті замінив Антон Котляр.

Не здивував і «Авангард». Зважаючи на кадрові проблеми, у Якова Кріпака було мало простору для маневрів. Через перебір карток матч у Рівному пропускав гравець основи Віталій Єрмаков, а на лаві запасних краматорців залишилося усього четверо футболістів.

«Авангард» не приховував того, що приїхав до Рівного грати від оборони. Упродовж практично усього матчу гості грали якомога простіше і на відбій, сподіваючись на вдачу у контратаці. Рівняни ж безроздільно володіли ініціативою, раз за разом накочуючи хвилі атак на вороота Артура Денчука.

Перший серйозний момент у господарів виник вже на сьомій хвилині гри. Ігор Сікорський перехопив м’яч у екс-«вересівця» Ігоря Малиша і віддав на Руслана Степанюка. Кращий бомбардир чемпіонату на даний момент пробив у стійку воріт «Авангарду».

Вдруге рівненські вболівальники схопилися за голови, коли Ігор Сікорський опинився віч-на-віч із воротарем гостей, втім забіг до м’яча виграв саме Артур Денчук.

А третя серйозна атака НК «Верес» завершилася голом. Антон Котляр заробив кутовий, сам же його і виконав. Сергій Борзенко до подачі не дотягнувся, натомість Борис Орловський на дальній стійці випередив Микиту Полюляха і відправив м’яч у сітку – 1:0, повідомляє прес-служба клубу.