19 серпня, о 22 годині на автодорозі «Городище-Рівне-Староконстянтинів» поблизу села Олександрія Рівненського району.

На місці пригоди поліцейські з’ясували, що 27-річний житель села Зірне Березнівського району, керуючи автомобілем «Opel Vectra» здійснив наїзд на 24-річного жителя Волинської області, який проходить службу на Рівне нському військовому полігоні.

Як пояснив водій поліцейським, він повертався додому у Зірне, і коли розминувся із зустрічним транспортом, він раптом на проїжджій частині побачив чоловіка, який стояв з протягнутою рукою. Кермувальник намагаючись його обминути, здійснив різкий поворот ліворуч, та все ж зачепив за руку.

Коли ж водій зупинився та повернувся на місце пригоди, потерпілого не виявив. Однак викликав швидку медичну допомогу та сам повідомив до поліції. Близько сорока хвилин усі шукали учасника ДТП.

Угледіли його випадково, коли по тій же дорозі він йшов у напрямку Рівного, тримаючись за руку. Каретою швидкої медичної допомоги його доставили до Рівне нського військового госпіталю. Медики діагностували у нього політравму та відкритий перелом передпліччя. За зовнішніми ознаками, як повідомляють свідки, він був у стані алкогольного сп’яніння.

В салоні легковика окрім водія перебувало ще дві жінки, чоловік та двоє новонароджених дітей. Ніхто із них не постраждав.

За частиною 1 статті 286 Кримінального кодексу України проводиться досудове розслідування, повідомляє відділ комунікації поліції. Рівне нської області