Зовсім недавно у світ вийшла гра під назвою «Pokemon GO», яка стала своєрідною епідемією людства.

За всю історію суспільство, особливо молодь, перенесли багато різних «технічних хвороб».

Почнемо спочатку. Наскільки пам’ятаю, першою хворобою став тетріс, особливо він був популярним серед школярів, які не змогли прийти на урок без цієї іграшки та пограти у танчики або змійку.

pic

Далі з’явився так званий, «тамагочік». Він володів більшою популярністю, аніж тетріс, і практично у кожної дитини не тільки шкільного віку, але навіть у діток у дитячих садочках була така іграшка. Звісно ж годувати віртуальну тваринку набагато цікавіше, ніж просто стріляти.

pic

Далі вже більше поглибленою хворобою став мобільний телефон.

pic

Тут коментарі я гадаю лишні, до сьогодні ніде не зустрінеш людину, яка не має мобільного телефону, має кожен. І не простенький телефон, а з такими функціями як:

- передача даних (Bluetooth)

- підтримка музики у різних форматах

- доступ до мережі Інтернет, а далі просто вмонтований Wi-Fi

- ігри, додатки, та ін.

Одним словом, “чорно-білий” телефон зараз практично нікому не цікавий.

А тепер на тих самих мобільних телефонах з’явилась гра «Покемон ГО». І захворіли не тільки школярі, а люди будь-якого віку, і можна просто прийти в шок переглядаючи різні новини про цю гру: в Ірані цю гру вже заборонили, в США чоловік випадково потрапив на засідання суду ловивши покемона, водій врізався в стовп граючись покемоном, знову ж в США, застрелили людину, яка ловила покемонів.

pic

Я не грав, не граю, і не гратиму в «POKEMON GO», не хочу бути частиною зомбі, яка захворіла даною грою, яка викликає не дуже позитивні емоції, щоправда так звані «задроти» будуть продовжувати гратись далі, правда ж це їхній вибір. Вкінці просто хочу порадити: не грайте в Pokemon Go, прочитайте краще книжку, відвідайте кінотеатр, погуляйте, так Ви час потратите з користю і не будете деградувати!

Розвивайтесь, і позбавляйтесь подібних хвороб!

✍✍✍
Стаття учасника проекту "Здобувай досвід разом із "Рівне 1" Дениса Алейнікова.

Надсилай свої статті на електронну адресу office@rivne1.tv й очікуй повідомлення від модератора з посиланням на її публікацію на сайті rivne1.tv.

Автор статті, яка набере найбільшу кількість переглядів, матиме можливість стажування у ТРК «Рівне 1».

Не втрать свій шанс!

Деталі проекту