Рівне 1" продовжує зводити жителів райцентрів та представників влади на одному дискусійному майданчику. Телеміст у Дубровиці доводилось переносити через негоду. Та зрештою команда Першого місцевого таки дісталась до райцентру.

"Телемайдан. Запит на зміни" завітав до Дубровиці. Наболілі проблеми могли озвучити та обговорити вже традиційному форматі - експерти у рівненській студії та самі дубровичани і представники влади у райцентрі. Як наголосили експерти, такий телеміст просто необхідний, бо ж, сподіваються, очільники міста та району почують голос місцевих жителів. А проблемних питань у місті та районі вдосталь.

Та не бурштином єдиним. Молодь Дубровиці - за здоровий спосіб життя. Втім, нарікає - займатись спортом - ніде.

Зацікавила містян і доля спорткомплексу, який ледь не чверть століття ніяк не можуть добудувати. На що представники влади, традиційно, відповіли - проблема у фінансуванні.

Втім, коли дубровичани зможуть відвідувати спорткомплекс, говорити рано. Поміж тим, жителі Дубровиці піднімали вже традиційні питання про якість надання комунальних послуг, розмір пенсій, тарифи та легалізація видобутку бурштину. Діалог місцевих жителів з представниками влади у Дубровиці завершився. На черзі відразу два міста. У середу, 17 серпня, команда Першого місцевого прямує до Острога, а в четвер, 18 серпня, знімальна група завітає до Радивилова.