Більше 70-ти бігунів-аматорів з Рівненської, Львівської, Волинської областей та м.Києва вже зареєструвалися для участі в забігу у вишиванках RIVNE PATRIOTIC RUN 2016.

Учасники патріотичного пробігу будуть долати на вибір 2 км, 6 км чи 12 км. Дистанція (1 коло – 2 км) буде пролягати проспектом Миру, вулицями Набережною, Кавказькою та Міцкевича. Старт пробігу відбудеться о 10.00 на проспекті Миру в районі готелю «Мир».

Зареєструватися на пробіг можна до 22 серпня включно за посиланням: https://athletic-events.com/events/349 або 23 серпня в наметі Rivne Running Club на Майдані Незалежності. У разі наявності стартових пакетів, реєстрація учасників буде також доступною у день старту з 7.30 до 9.30 у наметі біля фонтану в районі готелю «Мир».

Усі зареєстровані учасник пробігу гарантовано отримують від організаторів футболки-вишиванки, торбину, номер учасника та у разі успішного завершення дистанції – медаль фінішера.

Організатори також планують нагородити переможців та призерів пробігу у чоловіків та жінок на всіх дистанціях.

Переможці та призери на дистанції 2 км отримають фітнес-браслети від спонсора компанії «КТС».

Переможці та призери на дистанціях 6 км та 12 км окремо у чоловіків та жінок – грошові винагороди: 1 місце – 700 грн, 2 місце – 500 грн, 3 місце – 300 грн.

Окремо відбудеться нагородження найстаршого та наймолодшого учасника пробігу з дистанцій 6км/12км.

На усіх учасників та глядачів пробігу чекає музична програма від ведучого заходу MC Gonibez. Усіх бажаючих безкоштовно розфарбовуватимуть патріотичною символікою.

Про це повідомляє прес-служба Rivne Running Club.