На Рівненщині невдовзі може з'явитися ще одна спортивна федерація - із міні-гольфу. Цей молодий, але вже популярний у світі вид спорту тепер завойовує серця наших земляків. Тільки місяць тому майданчик для міні-гольфу з'явився у Рівному, а область вже має свого першого чемпіона і навіть прийняла етап чемпіонату України.

На Хуторі поблизу Рівного зібралося з пів сотні любителів загнати ключкою м’яча у лунку. Саме тут цими вихідними відбувався етап чемпіонату України з міні – гольфу. Спорту для Рівне нщини поки не надто популярного.

Не обійшлося на національному змаганні і без рівненських спортсменів. Зокрема у чемпіонаті взяв участь перший чемпіон області з міні – гольфу Ігор Пастушенко. Титул він виборов минулого тижня, і одразу згодився взяти участь у всеукраїнських змаганнях, хоча високих результатів так і не досяг.

Першому Ігор привив любов до нового виду спорту своєму синові. Антон став чи не наймолодшим місцевим гравцем у гольф.

Хоча більшість місцевих гравців надію на призові місця втратила ще у півфінальній серії ігор, доля головного кубка вирішилась вже у останні хвилини змагань і одне очко переваги. У підсумку двох днів чемпіонату золото у трьох залікових групах вибороли спортсмени з Одеси. У рівному залишилась лише бронза як серед чоловіків, так і серед жінок.