Не сидять, склавши руки, члени бюджетної комісії обласної ради. Попри міжсесійний період, вони зібралися докупи і розподілили кошти спеціального фонду цьогорічного обласного бюджету. Цілих 18 мільйонів гривень дали на будівництво, реконструкцію та ремонт доріг. Але коли це свято буде - прогнозувати й самі не беруться.

Незважаючи на літній період відпусток - на засіданні бюджетної комісії людно. кворум дозволяє приймати рішення за подачею голови обласної державної адміністрації. Тому вже сьогодні депутати виділили майже 64 тисяч гривень на проведення невідкладних робіт з попередження повені у трьох районах області. Більше того, погодили і розподіл коштів спеціального фонду для фінансування дорожньо-будівельних робіт в області. Сума чималенька - 18 мільйонів гривень. 15 з якої вже є на рахунку бюджету.

У Рівному на поточний ремонт за кошти спецфонду можуть розраховувати вулиці Басівкутська, князя Володимира, Старицького, Січових стрільців, Дворецька, Макарова, Поповича, Олени Теліги та Павлюченка. Серед решти районів гроші розподілили пропорційно протяжності доріг. Їх список надали місцеві органи влади.

Бюджетна комісія згоду дала, тепер час гроші освоювати. Втім саме за це і переживає голова комісії Олег Хомич. Він сподівається, що після рішення ці гроші не лежатимуть у бюджеті мертвим вантажем, а працюватимуть на користь мешканців Рівне нщини.