Засідання постійної комісії з питань науки, освіти, культури, духовного відродження, молоді, спорту, зв’язків з громадськими об’єднаннями та засобами масової інформації відбудеться у Рівному 16 серпня о 10 годині.

Проходитиме воно за адресою вул. Соборна, 12-А, 4 поверх, каб. 410.

До порядку денного внесені наступні питання:

1. Про звіт про виконання бюджету міста Рівного за І півріччя 2016 року. (Шульга В. О.)

2. Про внесення змін до рішення Рівне нської міської ради від 15.04.2014 № 3962 "Про надання Управлінню освіти Виконавчого комітету Рівне нської міської ради дозволу на укладання договорів позички". (Харковець В. С.)

3. Про внесення змін до міської Програми забезпечення молоді житлом на 2015 – 2019 роки, затвердженої рішенням Рівне нської міської ради віл 18.12.2014 № 4725 (зі зміною). (Шевчук С. А.)

4. Про внесення змін до Міської програми "Спортивний майданчик" на 2015 – 2019 роки, затвердженої рішенням Рівне нської міської ради від 27.11.2014 № 4642 (зі зміною). (Шевчук С. А.)

5. Про внесення змін до структури Рівне нської міської ради та її виконавчих органів. (Чепиль М. І.)

6. Про затвердження Положення про громадський бюджет у місті Рівному та міської цільової програми "Громадський бюджет у місті Рівному на 2016 – 2020 роки".

7. Про припинення права оренди земельної ділянки, розірвання договору оренди землі та передачу в постійне користування земельної ділянки на вул. Замковій, 34 (КЗ "Стадіон "Авангард" Рівне нської міської ради). (Таргоній С. Г.)

8. Про припинення права оренди земельної ділянки, розірвання договору оренди землі та передачу в постійне користування земельної ділянки на вул. Соборній, 213. (Таргоній С. Г.)

9. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на розі провулку Шпанівського та вул. Євгена Коновальця та передачу її в постійне користування. (Таргоній С. Г.)

10. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в постійне користування на вул. Басівкутський, 84. (Таргоній С. Г.)

11. Про надання згоди на розроблення технічної документації із землеустрою щодо поділу та об’єднання земельної ділянки на вул. Пухова, 83. (Таргоній С. Г.)

12. Про надання згоди на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) в м. Рівному на бульварі Богдана Хмельницького, 14. (Таргоній С. Г.)

13. Про надання дозволу на розроблення робочого проекту землеустрою на вул. Київській (у районі газової заправної станції "Газовик") (повторний розгляд). (Таргоній С. Г.)

14. Про проведення поділу земельної ділянки на вул. Косцюшка, 3. (Таргоній С. Г.)

15. Про укладення договору суперфіцію на земельну ділянку на вул. Данила Галицького, 15. (Таргоній С. Г.)

16. Про проведення поділу земельної ділянки поблизу будинку на вул. Басівкутській, 168 (вільна від забудови земельна ділянка). (Таргоній С. Г.)

17. Про поділ земельної ділянки на вул. Шевченка, 117 територіальної громади міста Рівного в особі Рівне нської міської ради (вільна від забудови земельна ділянка). (Таргоній С. Г.)

Про це повідомляє прес-служба міськради.