Часто буває так, що ми скаржимося на життя: НЕ ЩАСТИТЬ. Кажуть, що все у наших руках. Воно і справді так. Сьогодні ми даємо поради, які допоможуть вам привабити успіх у ваше життя.

1 фактор успіху: Ясність

Ясність означає, що Ви точно знаєте, що саме Ви хочете. Ясність - 80% успіху і найголовніший фактор везіння. Усі успішні люди абсолютно чітко уявляють собі, ЩО вони хочуть і ЩО їм потрібно ЗРОБИТИ, щоб ОТРИМАТИ бажане.

Неуспішна людина, як правило, має досить розмите уявлення, про те, що вона хоче від життя.

Одне з найпростіших вправ, яку Ви можете зробити, щоб Вам почало щастити - це просто взяти аркуш паперу і написати список з 10 цілей, які хочете досягти протягом 12 місяців. Погодьтеся, це дійсно ДУЖЕ проста вправа. Однак, тільки 10% населення роблять це. Вражаюче, але саме ці 10% сьогодні отримують всі блага, про які інші тільки мріють.

pic

2 фактор успіху: Дієвість

Дієвість проявляється у кількості справ, які Ви втілюєте у життя. Коли Ви робите багато справ, збільшується ймовірність того, що деякі з речей Ви зробите правильно, в потрібний час, в потрібному напрямку.

Наприклад, якщо Ви кидаєте м'яч у корзину нескінченну кількість разів, то збільшується ймовірність того, що Ви потрапите у кошик.

Так само у бізнесі і житті. Усі успішні люди орієнтовані на дії, які ведуть до конкретних результатів.

Щоб Вам пощастило, робіть більше дій, які ведуть до результатів. Чим більше Ви робите, тим більше енергії у Вас з'являється. Чим більше дій, тим більше досвіду. Чим більше досвіду, тим більше позитивних результатів у Вас буде. А це значить, Ви напевно станете успішною людиною.

pic

3 фактор успіху: Енергетика

Енергія є ключовим фактором успіху. Коли бачиш, скільки всього встигають робити успішні люди, здається, що у них енергії набагато більше, ніж у інших. Практично усі успішні «везунчики» встають рано вранці. Вони працюють більшу кількість годин протягом дня, вони навіть працюють у вечірній час. При цьому, у них вистачає енергії і для навчання. Вони інвестують час у розвиток себе, у розвиток свого бізнесу або кар'єри.

У результаті досліджень доктора Томаса Стенлі, а він і його команда опитали 2500 мільйонерів, 84% мільйонерів, сказали, що стали фінансово незалежними завдяки дисципліні і напруженій праці. Також, мільйонери відзначили, що протягом свого життя вони були готові працювати більше і довше, ніж їхнє оточення.

Погодьтеся, не дивно, що вони, як марафонці поступово вирвалися вперед, а потім «втекли» далі інших.

А знаменитий письменник Стівен Леокок одного разу сказав: «Я вірю в удачу! Чим більше я працюю, тим більш вдалим стаю».

Хочете, щоб і Вам пощастило, знайдіть у собі енергію, завдяки якій, Ви будете робити більше справ протягом дня, ніж інші. І удача повернеться до Вас обличчям.

pic

4 фактор успіху: Особистість

Особистість людини також називають головним чинником успіху. Усі щасливі люди мають спільну рису. Вони, як правило, позитивні і оптимістичні. Вони вміють знаходити спільну мову з іншими людьми. У них велика кількість друзів і знайомих в різних сферах життя.

Зрозуміло, що чим більше людей Ви знаєте, тим більша ймовірність отримати достойну пораду, коли це необхідно. Тоді удачею, можна назвати можливість знайти потрібну інформацію, у потрібний час від знаючої людини. Саме це, дозволяє часто домогтися швидких результатів у бізнесі і житті.

Щоб люди захотіли нам допомогти, треба діяти відповідно до золотого правила, яке говорить: «Стався до людей так, як ти хотів би, щоб люди ставилися до тебе». Чим позитивнішим і оптимістичнішим Ви стаєте, тим більше цікавих людей, а значить і удачі, Ви будете залучати у своє життя.

pic

5 фактор успіху: Чесність

Чесність і порядність є найбільш затребуваними і шанованими якостями у житті і бізнесі. Погодьтеся, що ми всі хочемо дружити і займатися бізнесом з людьми, яким довіряємо.

Коли ми вирішуємо бути чесними самі з собою і з іншими людьми, ми стаємо цілісними і самодостатніми натурами. Тоді ми рухаємося і досягаємо своїх цілей швидко. Саме чесність і порядність відкривають двері і є абсолютною вимогою для успіху у будь-якому бізнесі, у будь-якій галузі.

Коли про Вас будуть говорити, як про людину чесну і гідну, удача сама постукає у Ваші двері.

pic

6 фактор удачі: Завзятість

Завзятість - якість, яка відрізняє успішну людину від усіх інших. Коли Ви наполегливі, Ви будете готові робити все, щоб досягти своїх цілей. Ви не повернете зі шляху і не зупинитеся, коли інші видихнуть і відступлять. Ви будете здатні працювати більше і шукати різні шляхи для вирішення завдань. Ви будете вчитися, щоб набути необхідних навичок для досягнення мети. Ви будете читати багато книжок, слухати семінари, відвідувати тренінги, поки не отримаєте те, що задумали.

Завдяки наполегливості та завзятості, Ви станете краще розуміти свої справжні цілі. А коли Ви чітко уявляєте, що Ви хочете, то у Вас з'являється більше ентузіазму та енергії для руху вперед. Чим швидше Ви будете просуватися вперед, тим більш позитивним і оптимістичним Ви стане. І тоді у Вашому житті почнуть з'являтися нові цікаві та потрібні знайомства, які допоможуть Вам ще впевненіше досягати поставлених цілей.

pic

Будьте здорові та успішні!