У Сарнах поліцейські вилучили комп’ютери із азартними іграми, а наступного дня організатори незаконного бізнесу завезли нові.

Працівники групи реагування патрульної поліції Сарненського відділу поліції під час патрулювання восьмого серпня виявили, що поблизу автовокзалу райцентру приміщення комп’ютерного клубу облаштували під гральний зал. На місці події слідчо-оперативна група встановила, що у комп’ютерному клубі надавались послуги грального бізнесу за допомогою комп’ютерної техніки та спеціальних програм-симуляторів. Поліцейські вилучили одинадцять системних блоків, таку ж кількість моніторів, п’ять флеш-накопичувачів і принтер.

За цим фактом працівники слідчого відділення Сарненського ВП внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 203-2 Кримінального кодексу України (зайняття гральним бізнесом).

Однак уже наступного дня, дев’ятого серпня, близько 18-ї години організатори незаконного бізнесу, незважаючи на вилучення комп’ютерної техніки напередодні, завезли вісім нових системних блоків і вісім моніторів, продовжуючи свою протиправну діяльність. Працівники поліції вилучили техніку з комп’ютерного клубу, а матеріали за цим фактом долучили до вже відкритого кримінального провадження. Досудове розслідування триває, у рамках якого поліцейські встановлюють осіб, причетних до злочину.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Рівне нської області.