28-річного жителя Гощанського району судитимуть заочно. Наразі його оголошено у міжнародний розшук.

Вбивство 28-річний молодик вчинив ще у грудні 2012 року. У полі між селами М’ятин та Олексіївка, що на Рівне нщині , правоохоронці виявили обгорілий автомобіль «Рено Кенго», біля якого знаходилось тіло власника – 51-річного жителя м.Рівне , пошкоджене вогнем та з ознаками тілесних ушкоджень, серед яких - кульове поранення в голову.

За процесуального керівництва прокуратури Рівне нської області завершено досудове розслідування у кримінальному провадженні та скеровано до суду обвинувальний акт стосовно особи, яка вчинила умисне вбивство з хуліганських мотивів (п.7 ч. 2 ст. 115 КК України).

Слідчими СУ ГУНП в Рівне нській області у порядку спеціального досудового розслідування зібрано беззаперечні докази того, що жорстоке убивство чоловіка, який працював в обласному центрі таксистом, вчинив з хуліганських мотивів із застосуванням пристрою, призначеного для відстрілу гумових куль, 28-річний житель Гощанського району.

Враховуючи норми Кримінального процесуального кодексу України щодо особливостей спеціального досудового розслідування кримінальних правопорушень, до вказаної особи застосовується процедура заочного засудження.

Обвинувальний акт по суті розглядатиме Гощанський районний суд Рівне нської області.

Санкція статті КК передбачає покарання у виді позбавлення волі на строк від 10 до 15 років або довічного позбавлення волі.