7-річна Катя Кузякіна, для якої спочатку в якості барабана слугували палички для суші і батьків стілець, зіграла кавер-версію пісні Сергія Бабкіна "Возьми меня с собой".

За тиждень відео набрало майже 3 тисячі переглядів в YouTube та чимало захоплених відгуків.

«Вона обрала цю пісню сама, – каже тато дівчинки Олександр Кузякін. – Я ніколи не нав'язую дитині, що грати. Катя вже сформована особистість, тому сама розставляє пріоритети». Крім Бабкіна, Каті подобаються «Океан Ельзи», «Бумбокс» і західні виконавці.

Катя Кузякіна сіла за ударні, коли їй було 6. А вже через рік вона виступила на одній сцені з гуртом Mad Heads XL. Папа дівчинки розповідає, пристрасть Каті до барабанів помітили, коли вона відбивала ритми під AC/DC паличками для суші. «Я попросив знайомого музиканта позичити старі барабанні палки, які не шкода. Катя розтрощила ними мій стілець на друзки. Ми зрозуміли, що дитині треба купувати барабанну установку», – поділився Олександр.

Катя Кузякіна – самоучка. Її сім'я не має фінансових можливостей оплачувати уроки з музики. Але завдяки коштам, які надсилають Каті на підтримку її таланту, зараз юна барабанщиця займається з професійним учителем.

За інформацією http://cultprostir.ua