Любителям випивати у рівненських дворах, а особливо на дитячих майданчиках - варто таки схаменутися. Патрульна поліція приїде, складе протокол, а ви в результаті сплатите штраф. Окрім адміністративного, не варто забувати і про людське. Адже у дворах гуляють діти, які дивляться на поведінку дорослих і почасти "приміряють" на себе таку модель.

За декілька днів відео підірвало інтернет: молодик витягує чоловіка у стані алкогольного сп'яніння за межі двору. Така ситуація не дивина і на рівненських майданчиках. Компанії людей, не соромлячись, розпивають алкогольні напої, палять та смітять довкола.

Далеко не йдучи, бачимо молодих жінок, котрі проводять свій вечір разом із....пивом.

А ось цю компанію молодиків ми зустріли посеред білого дня біля пісочниці на дитячому майданчику. Вони весело та невимушено відповідали на питання і, напевно, не переймалися своєю поведінкою у громадському місці.

Психологи у такому прикладі і такій поведінці вбачають шкоду. Немає гарантії, що дитина, ставши дорослою, не захоче "приміряти" на себе поведінку людей, які для них були прикладом.

Окрім психології, любителям перехилити чарку у дворах варто пам'ятати: вас окрім людського осуду можуть покарати гривнею та привселюдним візитом патрульних.

Психологи кажуть, діти не обов'язково повторюватимуть ваші дії. Але 100% гарантію, чи не повторять ваші нащадки вашу ж поведінку, але вже із наступним поколінням, не дає ніхто.