В садибі 26-річного рівнянина поліція виявила рослини коноплі та обладнання для куріння наркотичних засобів. Тепер він або сплатить штраф у розмірі 8 тисяч 500 гривень, або ж сяде за грати.

«Знахідку» вилучили 3 серпня під час санкціонованого обшуку.

Чоловік вирощував коноплю на власній земельній ділянці та у горщиках. Крім того, працівники третього територіального управління (з обслуговування Волинської, Житомирської та Рівне нської областей) Департаменту протидії наркозлочинності Національної поліції України у його будинку виявили вже подрібнену коноплю, а також саморобний пристрій для куріння наркотичних засобів із їх залишками.

Усе вилучене правоохоронці направили на експертизу до Рівне нського науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС.

«За фактом вирощування конопель відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 310 Кримінального кодексу України, — повідомив начальник територіального управління Олексій Душейко. — Відповідно до санкції статті зловмиснику загрожує штраф у розмірі до 8500 гривень або піврічний арешт, або обмеження волі строком до трьох років».

Як пояснив чоловік правоохоронцям, вирощував нарковмісні рослини для власного споживання.

pic

pic

pic

pic

pic