І знову трагедія на дротах. Цього разу смерть від електричного струму в Корецькому районі. Напругою в кілька тисяч вольт двадцятирічного чоловіка вбило на очах у рідних. Молодик хотів голіруч полагодити обірваний електропровід. Смерть настала миттєво.

Необрізані дерева, вітер і власна самовпевненість стала причиною трагедії у селі бриків Колрецького району. Юнак завітав у гості на вихідні і навіть технічні навики не стали на заваді нещастю.

Хлопець навчався на ІІ курсі авіаційного університету у Києві. Досвід роботи з електроприладав мав, місцеві кажуть був вправним електриком. І перед трагедією, був переконаний знає, що робить.

У Брикові майже три сотні дворів. Сергія Смолянова з Житомирщини знали усі. Студент частенько допомагав сусідам. То соломи підвезти , то дров нарубати.

Рідні померлого шоковані, не можуть повірити у те, що трапилося. Тим часом спеціалісти вкотре попереджають, не чіпати обірваних дротів без фахівців.

Сергієві були лише двадцять. У нього залишилася вагітна дружина. А безглуздий збіг обставин перекреслив усе. Ховатимуть юнака на Житомирщині.