Наймолодшому з них 2 роки. В селі Батьківці, Острозького району, 2 липня повісилася мати, через три тижні вкоротив собі віку і батько, який не зміг змиритися зі смертю дружини.

В понеділок до поліції повідомили, що близько 8 ранку у селі Батьківці 41 річний чоловік повісився у власному гаражі. Тіло батька виявили його сини, на допомогу вони покликали фельдшера з сусіднього села, але повернути чоловіка до життя медику не вдалося.

Той день коли батько спробував вкоротити собі віку вперше згадує його син, Євген. Після роботи в полі голова сімейства сказав дітям що йде на могилу до матері.

Діти розуміли, батько важко переживає після смерті дружини. Він розповідав синам , що бачить дружину скрізь і що вона приходить до нього в ранці. Саме тому вони не зводили з нього очей, але не догледіли, як тільки чоловік залишився на самоті, він вирішив піти з життя тим самим шляхом що і дружина. Тепер за внуками доглядає бабуся, як так могло статися не розуміє.

Сварку за яку розповідає бабуся, пам’ятають і діти.

В обох випадках, хлопці викликали місцевих медиків. Але фельдшер переконує, ні матір ні батька врятувати було не можливо.

Раніше в цьому будинку жила велика багатодітна сім’я, яка в селі характеризувалась з позитивної сторони, вони справно вели господарство, мали худобу. Тепер за виховання менших дітей які залишилися круглими сиротами та господарство доведеться відповідати бабусі та старшим синам.