Два схожі нещасні випадки трапились учора, 27 липня. Унаслідок падіння під час руху із гужової підводи на Млинівщині загинув 57-річний місцевий житель. За таких же обставин помер 52-річний дубенчанин.

Трагедія сталася у селі Добрятин, коли близько 16 години селянин віз із поля додому півтори тони зерна, що було складене на підводі у мішки. Сам чоловік сидів поверх них. Їдучи з невеликого спуску, він не втримався та впав на ґрунтову дорогу. Через деякий час жителі села знайшли чоловіка, однак він уже не подавав ознак життя. Відповідно до лікарського свідоцтва його смерть настала внаслідок розриву серця, коли на нього наїхав віз.

Ще один аналогічний інцидент трапився у селі Нагоряни Дубенського району. 52-річний дубенчанин перевозив підводою металеву драбину. Рухаючись крутим спуском, кінь раптово став некерованим та помчав галопом. Відірвавши дишло, тварина побігла, а віз, з якого чоловік упав, залишився на дорозі. Потерпілий зміг зателефонувати родичам, які доставили його до Дубенської центральної районної лікарні. Попри вжиті реанімаційні заходи, медикам життя його врятувати не вдалося. Він помер у медзакладі унаслідок ушкодження легені зламаним ребром, внутрішньо-грудної кровотечі та масової крововтрати.

За обома фактами відкриті кримінальні провадження та триває досудове розслідування.

Повідомоляє відділ комунікації поліції Рівне нської області.