Свято єднання двох сердець - найпрекрасніше у житті кожної людини. Перший місцевий провів фотоконкурс "Моє весілля - найкраще!". Усі охочі рівняни надсилали свої весільні світлини, серед учасників були як молоді, так і поважні пари.

Такі щасливі і закохані, а головне - переможці фотоконкурсу "Моє весілля - найкраще!" від Першого місцевого - все це про сім'ю Сніжків. Під їх світлиною з назвою "Неперевершене весіллячко" свої відгуки залишило 47 унікальних коментаторів. Саме завдяки цьому, вони і здобули перемогу. За словами дружини Юлії, ініціатором участі у конкурсі була вона.

Від партнерів фотоконкурсу щасливі переможці отримали набір посуду та комплект дитячої постільної білизни. Партнери розповідають, що дарували молодій парі те, що обов"язково знадобиться їм для побуту у спільному житті.

Ведуча проекту "Весільний ажіотаж" та автор ідеї фотоконкурсу - Валерія Степанова, розповідає, що закохані пари надсилали як сучасні, так і ретро-фотографії, на яких висвітлювали свої справжні почуття.

Тож, якщо Ви хочете взяти участь у фотоконкурсі та поділитись з усім світом своїми фотокартками із незабутнього дня у Вашому житті. Тоді не гайте часу та заходьте на сайт Першого місцевого - Rivne1.tv і завантажуйте своє фото.