Плакати та наочну агітацію для обладнання класів патріотичного виховання дітей та молоді передали для шкіл Рокитного та Глиннівки представники оперативного командування «Захід». З першого вересня учні будуть мати можливість займатися в оновлених класах.

- Ми хочемо також із зони АТО привезти у ці класи гільзи, осколки від мін та снарядів. Це потрібно для того, щоб наші діти усвідомили, що зараз відбувається. Поступово ми спробуємо забезпечити такими класами всі школи району, - повідомив виконуючий обов’язки начальника відділу військово-цивільного співробітництва ОК «Захід» підполковник Андрій Рисюк.

У свою чергу директор Рокитнівської школи Володимир Близнюк розповів, що надані плакати та наочна агітація допоможуть вчителям у патріотичному вихованні сучасної молоді.

- Ми розуміємо наскільки це важливо. Навіть придумали військово-патріотичну гру, в яку грають наші діти, - додав він.

Представники оперативного командування «Захід» також взяли участь у зборах селищних та сільських голів Рокитнівського району.

Учасники зборів змогли поспілкуватися з офіцерами, які брали участь в АТО і зараз продовжують службу у лавах Збройних Сил України. Військові наголосили на важливості патріотичного виховання молоді у сім’ї та школах та перевагах служби за контрактом у лавах Збройних Сил України.

Про це повідомляє прес-центр ОК “Захід”.