Лікарі рекомендують робити розвантажувальні дні один раз у тиждень всім, і не тільки тим хто худне. Розвантаження допомагає шлунку вивести все надлишкове, відновити сили організму та запустити робочий механізм практично з нуля. До вашої уваги "рецепти" трьох найефективніших розвантажувальних днів.

КЕФІРНИЙ ДЕНЬ

Напевно один з найпопулярніших розвантажувальних днів. І це зовсім не дивно, адже на користь кефіру наголошують усі лікарі. У такий день Ви просто випиваєте 1-1,5 літра кефіру з малим відсотком жиру (1%), розділяючи його обсяг на 5-6 разів. Замість звичайного кефіру Ви можете використовувати біокефір або кисле молоко. Відбувається очищення всього організму, особливо шлунково-кишкового тракту, поліпшується колір обличчя, Ви будете почувати себе легко та бадьоро.

pic

ОГІРКОВИЙ ДЕНЬ

Огірковий розвантажувальний день вважається одним з найбільш корисних. Просто з'їдаєте близько кілограма огірків протягом усього дня, в будь-який час. І не забувайте про воду! Огірки можна замінити перцем або кавуном.

pic

СИРНИЙ ДЕНЬ

Цього дня Вам знадобиться 600 грам знежиреного сиру, який можна змішувати з нежирною сметаною. І протягом дня Ви через рівні проміжки часу повинні з'їдати по 100 грам сиру, тобто ділите весь сир на 6 прийомів. Зранку можете випити чорну каву з молоком, але без цукру та інших солодких додатків. Також за день Ви повинні випити 2 склянки відвару шипшини. І звичайно не забуваємо пити воду.

pic

Будьте стрункі та здорові!