Декілька місяців зйомок, приготування страв, монтажу та переживань - і нарешті область дізналася ім`я головного юного кулінара. Проте Рівне 1 не зупиняється на досягнутому і має амбітні плани на майбутнє.

Соціальний проект "Кулінарні старти" на Першому місцевому розпочав свою телевізійну ходу ще у квітні. Відомі дорослі та талановиті маленькі учасники познайомилися на знімальній кухні Рівне 1. За цей час і юні кулінари, і знімальна група та глядачі телеканалу стали однією сім`єю. Упродовж процесу учасники пекли, тушкували, нарізали, ба більше - навіть занадто засмажували свої творіння. Але знаходили вихід із будь-якої ситуації. У фіналі ж було надспекотно: тоді навіть техніка відмовлялася працювати. Попри це фінальна страва від Антона Антонюка та Юлії Щербяк вдалася аж до перемоги.

Та Перший місцевий вирішив не зупинятися і відразу оголосив кастинг нового, другого сезону шоу "Кулінарні старти".

Окрім дитячого кулінарного шоу Перший місцевий пішов далі - нині стартує соціальний проект, масштабів котрого ще не бачило регіональне телебачення. Обдарована молодь, котра на "ти" із точними науками, 3-D графікою, архітектурою та моделюванням відтепер має шанс себе реалізувати та подарувати Рівному самостійно створену архітектурну пам'ятку. "Місто наших мрій" - новий креативний проект, котрий чекає на своїх розумників.

Батьки юних кулінарів та обізнаних у точних науках діток! Заходьте на сайт rivne1.tv, заповнюйте анкети для участі у мега-шоу від Рівне 1 і, хтозна - можливо Перший місцевий зателефонує саме вам!