Вчора ввечері рівненські рятувальники зняли з карнизу даху 9-поверхівки у Рівному дівчину. Вилізши на нього, вона не змогла повернутися назад.

Жителька одного із будинків на сусідній вулиці - Буковинській була свідком цього інциденту і розповіла подробиці побаченого.

"Я побачила її із свого вікна 4-го поверху будинку № 14а по вул.Буковинській. Вона повзала по дашку лоджії 9-го поверху і намагалася дотягнутися рукою до вікна, щоб постукати. Це їй вдалося, але було страшно дивитися, як вона перехилилася на край. Я відразу зателефонувала у поліцію о 18:46, потім вже по телефону пояснила поліцейському, де саме вона знаходиться. Хлопці молодці, спрацювали дуже оперативно. Ще до приїзду пожежників один з поліціянтів спустився до неї і сів поряд, міцно обнявши її. Я часто бачу, як молодь збирається на даху того будинку. Іноді охоплює жах, коли бачиш, що вони там виробляють: ходять по краю, сидять, звісивши ноги вниз. Необхідно вжити заходів, щоб зробити недоступним для них дахи будинків", - написала рівнянка Людмила Юрчук.

Детальніше про інцидент читайте тут:

Рівне нські рятувальники зняли з даху дівчину