Не одноразово ви помічали червону ниточку на зап’ястях перехожих, рідних, близьких, друзів, знаменитостей. А чи знаєте для чого вона призначена? Хтось носить її, як аксесуар, а хтось, як оберіг, а хтось носить, бо всі носять.

Що це таке?
Самобутня червона нитка на зап’ясті - оберіг від всіляких неприємностей, недуг та пристріту. В народі вважають, що якщо вірити у її цілющу силу, вона допоможе виліуватись від хвороб та здобути життєву енергію.

Чому саме червоного кольору?

Інтернет-ресурс lady.tochka.net інформує, що за головною з версій, гробниця Рахілі, ізраїльської жінки - матріарха, була обв'язана червоною ниткою . Саме цю жінку вважають праматір'ю людства, яка оберігає всіх від зла. Також вибір відтінку пов'язують з червоним кольором планети Марс, що символізує силу та захист.

pic

Червону нитку треба носити на лівому зап’ясті, бо...

Вважають, що добро проникає у наше тіло з правого боку, а негатив - з лівої. В свою чергу, червона нитка відіграє роль захисних воріт.

Не бажано зав’язувати такий оберіг самому

Аби оберіг почав діяти, необхідно аби його зав’язувала на руці кохана чи близька людина. Якщо ви зав’яжете його самі, оберіг не діятиме. Уникайте людей, які бажають вам зла, як у житті, так і при зав’язуванні червоної ниточки.

Обов’язкові сім вузликів
Якщо вам зав’язують таку ниточку, необхідно зробити на ній 7 вузликів. Робити це потрібно наступним чином: близька людина вам в’яже вузлик на браслеті, а ви в той час загадуєте бажання, і так всі сім разів. Саме такий ритуал захистить вас від негараздів та принесе все бажане.

pic

Що робити, якщо ниточка розірвалась?

Не панікуйте! Якщо оберіг розірвався, це означає, що він виконав свою захисну місію.

Будьте здорові!