Для восьмикласників підручників таки не вистачило. Лише на 47% школи Рівного забезпечені книгами. Чиновники обіцяють - найближчим часом ситуацію покращать. Щоправда вчителям не сила чекати. Розповідають, тему доводиться пояснювати,чимало не на пальцях.

Директор ЗОШ №11 Людмила Поліщук, свого незадоволення не приховує. Каже, восьмикласники лише на 33% забезпечені підручниками. Така ж ситуація була і у минулому році. Жінка переконує, вже не сила терпіти з року у рік.

Вчителька географії Людмила Липчук у восьмому класі викладає матеріал у вигляді лекцій. Каже, без підручників надзвичайно важко. Адже постійно конспектувати діти не можуть. Їм необхідно читати деякі теми з книг.

Підручників для восьмого класу у продажі немає. Про це розповідають продавці книжкових магазинів. Кажуть, люди постійно про них запитують.

Продавець магазину переконує, такий ажіотаж почався ще влітку.

Начальник міського управління освіти Віталій Новак розводить руки, коли восьмикласники отримають усі підручники - не знає. Каже, на сьогоднішній день місто забезпечене на 47%. На вихідних очікують отримати нові книги.

Поки чиновники чекають на нові підручники, вчителі потерпають від незручностей. Кажуть, вивчати новий матеріал на пальцях - неефективно.