У дорожньо-транспортній пригоді зіткнувся мікроавтобус «Volkswagen Т4» та "ВАЗ". Внаслідок цього постраждало троє людей. Пасажир "ВАЗу" загинув.

Аварія сталася на автодорозі "Луцьк-Радомишль-Демидівка-Дубно", в межах села Лопавше Демидівського району.

З`ясовано, що загиблий - 30-річний житель Волинської області. 23-річний лучанин, водій автомобіля наразі знаходиться в Демидівській ЦРЛ. У нього медики діагностували важку травму голови, закритий перелом кісток склепіння та основи черепа, переломи ребер і ключиці.

Кермувальник мікроавтобуса, 21-річний житель с. Іващуки, що на Радивилівщині і його пасажир відбулися численними забоями та синцями, але госпіталізації не потребували.

За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинили смерть потерпілого, відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України.

Відомо, що водій "ВАЗа" не вибрав безпечної швидкості руху, не врахував дорожньої обстановки та виїхав на смугу зустрічного руху, де й зіткнувся з мікроавтобусом.

Автомобілі з механічними пошкодженнями поставлені на територію Демидівського відділення поліції. Триває досудове розслідування.

pic

pic

pic