Новини Рівного. Відео on-line. Все про телекомпанію - Телеканал «Рівне 1»
33001 Україна, Рівне Петра Могили, 28 Г
096-11-400-11 info@rivne1.tv

Переваги відпочинку в Туреччині


Туреччина кожного року потрапляє у трійку лідерів літнього відпочинку серед наших співвітчизників. Наших туристів завжди приваблювали безмежні пляжі, хороший сервіс, великий вибір готелів, близькість курорту та концепція «все включено». Сьогодні ми знову поговоримо про цю країну, хоча здавалося б всі вже там бували і немає чим здивувати.




За результатами раннього бронювання та за кількістю запитів Туреччина в цьому сезоні залишається беззаперечним лідером і на це є низка причин.




По-перше важливу роль відіграли доступні ціни в порівнянні з іншими напрямками.

З іншої сторони українці зможуть себе комфортно тут почувати, адже Туреччина зараз закрита для російських туристів.

Не останню роль відіграє безвізовий режим. Якими привабливими не були б Середземноморські курорти Іспанії та Греції, дуже багато часу займає процес отримання візи, адже зараз потрібна особиста присутність для того, щоб здати відбитки пальців у візових центрах, які знаходяться у Києві.

Туреччина також вирізняється різноманітністю курортів, які дуже відрізняються один від одного. Якщо туристи неодноразово відпочивали на Середземному морі на таких відомих курортах, як Кемер, Сіде, Белек чи Аланія, то ми для них маємо альтернативу на Егейському узбережжі, курорти Мармаріс, Фетхіє чи Бодрум.




Цей регіон дуже нагадує грецькі курорти. Захоплюючі пейзажі, гори вкриті евкаліптовими лісами, сприятливий клімат, Егейське море. Для тих туристів, хто любить активний відпочинок найкраще підійде Мармаріс, або Бодрум, які вирізняються активним життям, як вдень, так і вночі. Хто шукає релакс та спокій, не залишать байдужими курорти Фетхіє та Серігерме.




Слід зазначити і про наші концепції, які підготував туроператор TUI, щодо відпочинку в Туреччині. Насамперед в цьому сезоні ми пропонуємо дуже обширну готельну базу на будь-який смак та бюджет. Особлива увага приділяється для сімейного відпочинку з дітками. Тут у нас особливий підхід, адже хочеться найменшим туристам подарувати казку, а батькам безтурботний відпочинок. Тому у нас є представлені готелі з нашим ексклюзивним дитячим клубом ТУКАН, в якому працює спеціально підготовлена команда аніматорів. Діти займатимуться тим, що їм до душі: танці, уроки плавання, малювання, спорт, тематичні дні.





З першого червня у нас стартує нова концепція «Всією сім’єю», яка передбачає відпочинок у кращих готелях Туреччини, оплативши відпочинок лише однієї дитини, за умови бронювання двоє дорослих + двоє дітей. Крім того, туристи отримують цілий перелік подарунків, які суттєво скоротять витрати на відпочинку. У дану концепцію входить: безкоштовне проживання другої дитини, розширена медична страховка, можливість отримання покращеного типу номеру в готелі, а також безкоштовна екскурсія для дитини до 12 років.





І чи не найприємніша новина для жителів Рівного та області, що в цьому сезоні з 10 липня стартує чартерна програма з Рівного до Анталії. Тепер нас від відпочинку в Туреччині віддаляє всього 2 години польоту. Варто зазначити, що туристи досить добре реагують на рейс і вже є перші бронювання на чартер. Можна прогнозувати, що це буде успішна программа і на наступний рік туроператори порадують нас чартерами і на інші напрямки.





Також у нас можна обрати спеціальні концепції і для інших видів відпочинку. До того ж, ми підготували безліч подарунків та акцій на цей сезон.

Раді будемо бачити Вас у нашій TUI Турагенції за адресою:
вул. Степана Бандери 26-В, оф.2.

Обирайте якісний відпочинок від надійного туроператора!




К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: