У Рівному незаконно продали гараж та подарували 31 квадратний метр землі його власнику. Принаймні так стверджують мешканці 6 будинку на вулиці Набережній та 2 на вулиці Сагайдачного. Процедура купівлі-продажу відбулась ще на початку 2014 року. Втім про те, що приміщення більше не належить ЖЕКу і отримало нового власника люди дізналися лише нині. І тільки тому, що поблизу гаража розпочались роботи.

Вулиця Набережна у Рівному. Тут збираються обурені мешканці декількох будинків. Говорять: один з гаражів на прибудинковій території продали новому власнику. До того ж, за заниженою ціною.

31 квадратний метр землі плюс гараж. 23 з половиною квадратні метри опинився у власності людини, яка взагалі проживає на вулиці Ніла Хасевича, - говорять місцеві. Втім, найбільше рівняни переймаються, що незабаром тут може вирости дво- або триповерховий будинок.

Крім того, місцеві переконують - таке благо у центрі міста отримав чи то колишній правоохоронець, чи то адвокат. Раніше цим гаражем користувались інваліди війни, потім житлово-комунальне підприємство "Центральне", і у 2014 році, коли ЖЕК визнали банкрутом, його продали на аукціоні Товарною біржею "Електронні торги України", про що свідчать, власне, документи. Цей аукціон люди називають підставним.

Натомість міський голова Рівного усі звинувачення у свій бік відкидає.

Місцеві ж налаштовані рішуче. Планують подати позов до суду.