Трагедія у Радивилові. Десятирічного хлопчину уразило струмом. Напругою у десять тисяч вольт дитину ледь не спопелило. Школяр зі складними опіками перебуває в реанімації у вкрай важкому стані. Причина біди - банальні дитячі пустощі.

Другого вересня у перший день навчання п'ятикласник Юрій вирішив довести своїм друзям, наскільки він сміливий. Взяв і виліз на електроопору.

Про трагедію говорить увесь Радивилів. Шоковані і вчителі. Кажуть, шкільний рік от-от розпочався і тут таке.

П'ятикласник Юрко Дудчак нині в реанімації. Медики районної лікарні до нього не пускають. Кажуть, дитина у вкрай важкому стані. Зі складними травмами його доправили напередодні - приблизно через півгодини після того, як хлопчина потрапив під напругу в 10 тисяч вольт.

Тим часом мати хлопчика наполягає - сина чимшвидше треба везти до Рівного. Каже, у хлопчика сильна інтоксикація і вже починають відмовляти деякі органи.

Районні лікарі чекають на спецавтомобіль з Рівного. Власного у них немає. Після трагедії вчителі і батьки бояться залишати дітей без нагляду. Адже небезпека поруч. Радивилів навпіл ділить залізниця, а поблизу школи, в якій навчається Юрко, знаходиться електропідстанція.