Юні, активні, обізнані та хочуть знати ще більше. Завершився перший курс навчання у "Дитячій телевізійній школі "Рівне1 ". Упродовж місяця учням викладали професіонали Першого місцевого: навчали їх журналістиці, операторській роботі, менеджменту, азам монтажу та іншого. В кінцевому результаті вони представили глядачам свої медійні роботи.

Вони із захопленням дивляться на свою дипломну, медійну роботу у "Дитячій телевізійній школі "Рівне 1". Перший набір складався із двох команд учнів, котрі змагалися між собою, і тим самим намагалися якнайкраще виконати завдання та дізнатися більше про телевізійну "кухню". На своєрідному випускному були присутніми і батьки, і вчителі, котрі також не стримували позитивних емоцій, а діти в свою чергу у своїх відчуттях були одностайними.

Їх цікавлять новітні технології, інтернет, медіа, і не лише для розваг, а й для начання та й знають вони більше, аніж ми у їхньому віці. Саме така думка стала спільною для всіх викладачів курсу. Ба більше - це був повноцінний обмін досвідом - навіть досвідчені працівники Рівне 1 і для себе почерпнули чимало нового та корисного від дітей.

Всі випускники дитячої телешколи Першого місцевого отримали сертифікати та брендовані подарунки від Рівне 1.

І звичайно, який випускний без святкового торту та задування свічки, символічної одинички- на знак першого випуску "Дитячої телевізійної школи".