Вагітна жінка потребує уваги та турботи. Не варто забувати і про її харчування. Вітаміни, клітковина, що містяться у фруктах, потрібні організму жінки, яка носить під серцем дитину. Які ж фрукти потрібно їсти вагітним, аби вони принесли користь і мамі, і дитині?

Вживання фруктів у раціон майбутніх мам — обов’язкова умова розвитку здорового плода. Лікарі рекомендують надати перевагу фруктам, які ростуть у вашому регіоні. Як інформують на сайті Жіночі секрети, це яблука, груші та сливи.

Чим корисні яблука?

pic

Яблука — це велике джерело заліза та вітаміну С. Якщо з’їсти яблуко разом з кісточками,то ви отримаєте добову норму йоду, який дуже корисний для організму вагітної.

Чим корисні груші?

pic

Вживання солодких груш покращує роботу кишечника. Корисні вони, також, при захворюваннях кровообігу та при проблемах з нирками.

Чим корисні сливи?

pic

Сливи — це джерело мінералів. У сливах міститься натрій, фосфор, кальцій, калій тощо. Ці елементи допомагають уникнути порушень функцій кишечника, та впоратися з гіпертонією.

Будьте обережні з виноградом! Хоч він відновлює виснажену кров, проте може викликати певні труднощі з травленням. Найкраще їсти виноград в невеликих кількостях, без шкірки, за дві або через дві години після основного прийому їжі.

Будьте здорові!