Сьогодні 26-річний старший сержант, працівник поліції поїхав на заборонений знак світлофора на вулиці Соборній у Рівному. Як з`ясувалося, він уже неодноразово порушував правила дорожнього руху. А щоб оформити адмінпостанову, його колегам довелося влаштувати погоню.

Пересувався полісмен на автомобілі «BMW Х5». Під час переслідування поліцейськими керманич позашляховика неодноразово порушував правила дорожнього руху, чим наражав на небезпеку інших його учасників. Автомобіль вдалося зупинити лише на вулиці Андрія Мельника. Порушником виявився працівник поліції Головного управління Нацполіції в Рівне нській області, який не мав при собі посвідчення водія.

Йому винесли адміністративну постанову за частиною 2 статті 122, за частиною 1 статті 126 Кодексу України про адміністративні правопорушення.

За фактом порушення транспортної дисципліни проводитиметься службове розслідування. «Кожен працівник поліції незалежно чи на службі, чи поза нею повинен безумовно дотримуватися законодавства, з гідністю носити звання поліцейського»,- каже керівник поліції Рівне нщини Сергій Князєв.