Музикотерапія, арт-терапія, 3С-терапія, каністерапія, іпотерапія - одні з багатьох лікувальних сеансів, якими займатимуться діти з аутизмом в корекційному таборі «Діти дощу – частина своєї держави України». Відкриття відбудеться 3 липня о 14.00.

Даний літній вже вшосте приймає дітей на Рівне нщині . Цьогоріч він базуватиметься в оздоровчому закладі «Світанкова зоря», що в селі Олександрія Рівне нського району.

Загалом у таборі пройде терапію 26 дітей-аутистів з батьками, а також молодь з розладами спектру аутизму з Рівне нської та інших областей.

Соціальний проект реалізують упродовж 11 днів, з 3 по 14 липня.

Учасників проекту навчатимуть комунікувати, розвиватимуть академічні навички для дітей, а для їхніх батьків проводитимуться щоденні навчальні семінари.

З аутистами та їхніми батьками працюватимуть кращі фахівці, терапісти, психологи, реабілітологи з Рівного, Києва, Харкова, Львова.

А в серпні в одному із торгових центрів Рівного буде організовано фотовиставку «Діти дощу».

Довідково: Проект Цьогоріч «Діти дощу – частина своєї держави України» реалізується впродовж квітня-серпня Благодійним фондом взаємодопомоги та захисту дітей з аутизмом «Погляд» за підтримки Рівне нської ОДА в рамках конкурсу проектів громадських організацій.