Команда Народного Клубу «Верес» здобула свою другу перемогу у рамках підготовки до старту у чемпіонаті Першої ліги. У Львові на стадіоні «Україна» «вересівці» обіграли команду Прем’єр-ліги – «Карпати» з рахунком 1:0.

Не зважаючи на спеку, суперники доволі активно розпочали гру. Гості із перших хвилин матчу продемонстрували свою націленість на боротьбу із вищим за рангом суперником. А у середині першого тайму рівняни відкрили рахунок.

Після розіграшу рівнянами штрафного удару господарі зуміли відбитися. Втім, пропустили другу хвилю атаки яку. уникнувши офсайду точним ударом, завершив новачок Народного Клубу Сергій Борзенко. До слова, матч проти «Карпат» Сергій розпочав із капітанською пов’язкою.

До перерви «Верес» міг забити і вдруге. Ростислав Волошинович виконав швидкісний забіг по флангу і видав хорошу передачу на Ігоря Сікорського. Втім, той зам’явся з ударом і втратив гольову нагоду. «Карпати» відповіли не менш гостро. Але Єгор Попович зіграв надійно, ліквідувавши вихід суперника віч-на-віч.

Підстрахував воротаря у цій ситуації і Артур Западня.

Після перерви Володимир Мазяр повністю змінив склад своєї команди. Природно, що більш активно в атаці діяли господарі, яким потрібно було відігруватися. Але забити бодай гол у ворота НК «Верес» гравці «Карпат» так і не зуміли.

Натомість гості на останніх хвилинах змарнували ще один гострий момент. Повернувшись у гру через пошкодження Ігоря Худоб’яка, міг забити свій другий у матчі гол Сергій Борзенко – м’яч влучив у перекладину.

У підсумку – мінімальна перемога рівнян, які поки демонструють максимальний результат у контрольних матчах.