Повернутися неушкодженим та живим - основні завдання не тільки для бійців АТО, а й для медиків. Життя на Сході України відрізняється не тільки мирним небом, а й цінностями. Лікар-отоларинголог Володимир Данильчук майже рік перебував у найгарячіших точках.

Паралельна реальність - так називає життя на фронті лікар-отоларинголог Володимир Данильчук. На Сході України рівненський медик пробув майже рік. Поїхав туди не тому, що треба, а тому що нині допомога бійцям АТО як ніколи потрібна. Перші дні у зоні АТО найважчі - розповідає медик. До всього треба звикати. Про м'яку постіль та відпочинок - забуваєш.

Кожного вечора обстріли. Тому, завжди напоготові. Володимир Данильчук розповідає у бойових бригадах немає розподілу по спеціальності. Окрім медицини виконувати доводиться й організаційну роботу.

Перший день на Сході закарбувався у пам'яті назавжди, розповідає Володимир Данильчук. Навіть не розклавши речі - кличуть на допомогу.

Такі ситуації ледь не щодня. Психологічно важко. Тримаються лише сильні духом. Побачивши на власні очі війну та її наслідки починаєш цінувати життя.