Рівненський базар дійшов до депутатів. Принаймні його частина. Учора Перший місцевий розповідав про страйк торговців, які продають товари на тротуарах поблизу ринку "Сагайдачний". Люди перекрили дорогу та не пропускали громадський транспорт з вимогою дозволити їм і на далі торгувати на своїх місцях. А вже сьогодні до міських обранців прийшли підприємці, які переконують: торгівля на тротуарах - не лише незаконна, а ще й фактично знищує їх бізнес

Вчора торговці перекрили рух вулицею Полуботка. Кажуть, усе через рейди патрульної поліції, яка не дозволяє їм торгувати на тротуарах. Втім вже сьогодні і відразу до міських депутатів прийшла друга сторона - так підприємці. Щоправда ті, що працюють на ринку і мають приміщення на цій території.

Підприємці кажуть: зверталися у всі можливі інстанції. Хоч проблема виникла не сьогодні, а має хвіст у десяток років.

Міські обранці погоджуються: стихійна торгівля процвітає не один рік, от тільки ладу їй не можуть дати.

Не допомогли й облаштування півтори сотні додаткових місць для торгівлі на ринку. Депутати переконують: вони пустують. Та й мовляв, ті, хто торгує на ринку перевіряють свої товари в лабораторії, а це не всім до душі.

Врешті депутати вирішили морально підтримати патрульну поліцію, а ще сформувати звернення до служби, з проханням навести лад зі стихійною торгівлею по всьому місту, а не лише в центральній частині і поблизу центрального ринку.