(*Стрілки завжди були класикою, тому завжди будуть в моді, але цей тренд трохи їх видозмінив. Яскраві, різнокольорові стрілки-конфеті відмінно підходять для літа.*)

Все почалося з показу літньої колекції британської марки Ashish, де моделі виходили на подіум, обсипані конфеті з ніг до голови. Дизайнер Ашиш Гупта запропонував використовувати дрібні конфеті для макіяжу губ, очей, шкіри і навіть прикраси волосся.

Зрозуміло, б'юті-блогери сприйняли ідею не так буквально і пустили її в більш реалістичне русло - просто почали малювати стрілки, які так само нагадують конфетті. Нам здається, що для вечірки, свята або музичного фестивалю - ідея чудова.

На фото ці стрілки виглядають досить складними, але в реальності все досить просто. Все, що знадобиться для цього макіяжу - це 3-4 відтінку кольорової підводки для очей і гліттер.



pic

Як зробити стрілки-конфеті:

- Підведіть контур вій м'яким чорним олівцем, щоб вії здавалися більшими.

- Підводкою основного відтінку намалюй рівну стрілку. Вона не повинна бути дуже тонкою, інакше ти не зможеш зробити кольорові плями.

- Використовуй тільки рідку підводку з тонким пензлем. В межах вже готової стрілки зроби маленькі цяточки - чим більше відтінків, тим ефектнішим буде вигляд.

Джерело: lady.tochka.net